Let’s get hot!

Verwarming

Ieder van ons wil onbeperkt en op elk moment genieten van verwarming en warm water. Om dit te kunnen garanderen werken we alleen samen met betrouwbare partners die kwalitatieve materialen aanbieden. Om een optimale werking te realiseren, zorgt ons team voor een vakkundige plaatsing. Voor elk gebouw hebben we een oplossing voor u klaar: van een ééngezinswoning tot appartement of zelfs tot een industrieel gebouw.

Verwarmingsketel

Een hoog rendement en een lage energiekost zijn de voornaamste kenmerken van een goed werkende verwarmingsketel. Een verwarmingsketel kan instaan voor zowel verwarming als voor sanitair warm water. Het sanitair warm water kan voorzien worden d.m.v. het doorstroomprincipe of met een externe boiler.
Onze techniekers zijn vertrouwd met (condensatie)ketels zowel op gas als op mazout.

Een verwarmingsketel kan gecombineerd worden met vloerverwarming, wandverwarming en/of radiatoren.

Warmtepomp

Onze woningen vragen steeds meer om een duurzame manier van verwarmen en koelen. Een warmtepomp is hiervoor een uitstekende keuze. Onze techniekers zijn vertrouwd met zowel lucht/water als bodem/water warmtepompen.

Bodem/water warmtepomp
Een geothermische warmtepomp onttrekt de warmte uit de bodem via verticale boringen. Ze leveren hoge rendementen door de constante temperaturen dat de bodem ons biedt.

Lucht/water warmtepomp
Een lucht/water warmtepomp haalt de warmte uit de buitenlucht. Gezien we lucht gratis ter beschikking hebben, kan deze warmtebron een relatief goedkope oplossing zijn voor uw woning.

Een warmtepomp kan gecombineerd worden met vloerverwarming en/of wandverwarming.

Zonneboiler

Een zonne-energiesysteem is goed voor uw portemonnee en het milieu. De zon, in combinatie met de thermische zonnepanelen, kan uw sanitair warm water op een goedkope manier produceren. De systemen kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met een verwarmingsketel. Onze techniekers zijn vertrouwd met zowel leegloopsystemen als systemen onder druk.

Warmtepompboiler

Een warmtepompboiler is een goede oplossing om uw elektrische boiler te vervangen. Door de warmtepomptechniek wordt je sanitair warm water op een goedkope manier geproduceerd.
De boiler kan op verschillende manieren worden aangesloten naar gelang de situatie. Zo kan hij op zichzelf werken, in combinatie met een doorstromer of in combinatie met een solo-ketel.

Systemen

Naast de keuze van opwekker is het ook belangrijk om voor een bijpassend afgiftesysteem te gaan. Zo kan je kiezen voor vloer-/wandverwarming of radiatoren, maar ook een combinatie van deze systemen is mogelijk.

Vloer-/wandverwarming
Vloer-/wandverwarming is de oplossing van de toekomst om je woning energiezuinig te verwarmen. Met een lage aanvoertemperatuur creëer je een aangename omgevingstemperatuur. Een bijkomend voordeel is dat het afgiftesysteem na installatie niet meer zichtbaar is.

Radiatoren
Radiatoren zijn er in verschillende maten en modellen. Dit kan gaan van standaard radiatoren tot echte designstukken. Radiatoren hebben een hoge aanvoertemperatuur waardoor ze minder geschikt zijn in combinatie met warmtepompen.