Over ons: 50 jaar betrouwbaarheid

Sinds onze oprichting meer dan 50 jaar geleden, zijn we uitgebouwd tot een sterke speler op de HVAC en sanitair markt. Steeds zijn we blijven groeien en vooruitstreven. Dit hebben we gerealiseerd zonder onze kernwaarden uit het oog te verliezen. We blijven trouw aan ons zelf!

Betrouwbaarheid

Ons streefdoel is realiseren wat we beloven. Je kan in al je projecten op ons rekenen. Niet enkel bij ons eerste contact, maar ook na de werkzaamheden blijven we jouw betrouwbare partner. Zo staan we steeds voor je klaar, ook bij onderhoud en (na-)service. De betrouwbare relatie staat voor ons centraal.

Innovatief

Onze dienstverlening houdt rekening met de toekomst. Door de continue bijscholing van ons team zijn de nieuwste technieken voor ons niet vreemd. We hebben het lef en doorzettingsvermogen om onze dienstverlening steeds in vraag te stellen. Zo willen we vooruitstrevend zijn en het beste halen uit onszelf.

Kwaliteit

Kwaliteit streven we na in zowel onze service als onze producten. Onze bedrijfsleiders zijn van jongs af betrokken bij onze onderneming, wat zorgt voor een grote toewijding en passie voor het vak. Net als onze bedrijfsleiders, straalt ook ons team die passie uit. Door onze gedeelde liefde voor het vak, realiseren we samen steeds een fantastisch, kwalitatief resultaat.

TEAM

Teamwork makes your dream work!

Wij zijn dankbaar voor ons sterk team met een familiale sfeer.

Stijn Janssens

Guy Janssens

Jos Janssens

Kris Janssens

Jan Janssens